Paljastuksia



Kuka on RE Zeron salaperäinen viittajätkä?

Hän on tohtori JAMES MARCUS, entinen Umbrellan tutkija, joka kehitti T-viruksen...

Tiedostoja pelistä:

Marcus' Diary 1

4. joulukuuta

Viimeinkin me teimme sen... uuden viruksen! Olemme antaneet sille nimen "Progenitor" (=kantaisä). Haluan aloittaa sillä yksityiskohtaiset tutkimukset välittömästi.

23. maaliskuuta

Spencer sanoo että hän aikoo perustaa yrityksen. Minulle sillä ei ole mitään väliä, kunhan vain voin jatkaa tutkimuksiani "Progenitorilla". Spencer voi tehdä ihan mitä haluaa...

19. elokuuta

Spencer kyselee minua johtajaksi uuteen koulutuskeskukseensa. Ehkä se johtuu liikeasioista, mutta hänestä on tulossa sietämättömän painostava. Mutta ehkäpä voin kääntää tämän voitokseni. Tarvitsen erikoislaitoksen voidakseni kunnolla tutkia virusta ja sen salaisuuksia. Paikan missä kukaan ei voi tulla tielleni...

30. marraskuuta

Hemmetin Spencer... Hän tuli valittamaan minulle taas tänään. Hölmö! Mutta jos hänen vaikutuksensa kasvaa, se on vain pahaksi tutkimukselleni. Jotta voisin kunnolla kehittää "Progenitoria", minun täytyy vahvistaa asemaani.

19. syyskuuta

Viimeinkin... Olen löytänyt tavan rakentaa uusi virustyyppi käyttäen "Progenitoria" pohjana. Sen yhdistäminen iilimadon DNA:n kanssa oli läpimurto jota tarvitsin... Olen antanut tälle uudelle virukselle nimen "t" "tyrantin" mukaan.

23. lokakuuta

Ei onnaa! En voi saavuttaa mitään todellista edistystä tutkiessani pelkillä jyrsijöillä. Vain ihmiset voivat olla kunnollinen nisäkäskoekaniini tutkimuksilleni. Muuten en saavuta mitään todellista edistystä...

15. marraskuuta

Vaikuttaa siltä että joku pitää tutkimuksiani epäilyttävinä... mutta ehkä vain kuvittelen. No, jos joku pääsee liian lähelle, hän saattaa löytää itsensä äkkiarvaamatta "avustamassa" minua tutkimuksissani!

13. tammikuuta

Viimeinkin ne ovat valmiita. Minun ihanat iilimatoni! Ne joilla on alhainen älykkyys eivät koskaan saa etuoikeutta maistaa tätä ilon ja tyydytyksen tunnetta! Nyt voin viimeinkin siirtyä Spenceriä vastaan. Pian minä kontrolloin kaikkea...

31. tammikuuta

Laitteet jotka laiton suojelemaan työtäni ovat järkkyneet. Vaikuttaa siltä että joku tuli etsimään "t:tä" ja iilimatoja. Hölmö. Epäilemättä Spencerin joukon työtä.

11. helmikuuta

Tänään löysin taas todisteita siitä että joku on peukaloinut labran sisäänkäyntiä. Jos ne ovat sen perässä, minun täytyy löytää sopiva tapa menetellä heidän kanssaan. Ehkäpä minun täytyy antaa Williamin ja Albertin savustaa ulos kiusankappaleet... Nuo kaksi ovat ainoat joihin luotan. Ja rakkaisiin iilimatoihini tietysti. Mutta Spencer... Se ei pääty tähän, eihän? Julkistan "t:n" seuraavassa johtajien kokouksessa, ja kerään palkkioni...

Marcus' Diary 2

Vaikeudet ovat epätodennäköisiä, mutta lukitsin lapseni erikoiskapsuliin. Piilotan sen siihen paikkaan. "Piilottaaksesi puunlehden, laita se metsään". Kapselin avaamiseen tarvitaan erikoisjutska. Spencerin lakeijat eivät voi millään saada selville miten tehdä se...

Leech Growth Records

3. helmikuuta 1978

Laitettu "t:tä" neljään iilimatoon. Niiden tahto selviytyä johtaa ne ensin loisimiseen ja saalistamiseen. Sitten ne lisääntyvät ja moninkertaistuvat. Tuollainen yksinkertainen biologia tekee niistä ehdokkaan bioasetutkimukseen. Myöhemmin ei havaittu suuria muutoksia.

10. helmikuuta 1978

7 päivää tutkimuksen aloituksesta. Nopeaa kasvua joka on kaksinkertaistanut aiemman koon, merkkejä muutoksesta havaittavissa. Lisääntyminen onnistunut. Ne kaksinkertaistavat määränsä tunnissa mutta niiden ahnaat ruokahalut johtavat ne kannibalismiin. Ruokamäärää lisätty, mutta kaksi menetetty.

7. maaliskuuta 1978

Annettu elävää ruokaa, mutta puolet menetetty kun elävä ruoka tappeli vastaan. Kuitenkin iilimadot oppivat kokemuksesta, ja alkavat käyttää joukkohyökkäystä. Ne ovat myös lopettaneet kannibalismin. Niiden kehitys ylittää odotukset.

22. huhtikuuta 1978

Iilimadot eivät enää toimi yksilöinä, eivät edes silloin kun niitä ei syötetä. Ne liikkuvat ryhmänä. Ne kuluttavat kaiken mitä tarjoan huomattavalla tehokkuudella.

30. huhtikuuta 1978

Työntekijä on kompuroinut tutkimuksiini. Voiko ihminen olla ruoan lähde? Miten iilimadot reagoivat?

3. kesäkuuta

Päivä joka on mainitsemisen arvoinen... Tänään ne alkoivat matkia minua! Toki ne tunnistavat isänsä... Ihania lapsia. Kukaan ei ota teitä minulta...

Pätkä pelistä RE 0

Viittamies kävelee ylhäällä parvekkeella... "Tervetuloa, nuoret. Olen niin iloinen että tulitte juhliin. Olette kunniavieraita, ovathan nämä ruumiinvalvojaisenne." Billy: "Kuka sinä olet?" (Mies muuttuu vanhaksi mieheksi.) Billy: "Tohtori Marcus?" Rebecca: "Ei, et voi olla!"

Marcus: (nauraa) "10 vuotta sitten Spencer tapatti minut." Marcus muistelee tuota aikaa vuosia sitten. Marcus on tutkimassa iilimatoa labrassaan kun kaksi sotilasta ryntää sisään ja täyttää labran tulituksella. Marcus kaatuu lattialle. Sotilaat siirtyvät sivuun kun kaksi miestä labratakeissa kävelee sisään. Toisella on aurinkolasit. Wesker ja Birkin. He kumartuvat tutkijan puoleen ja nauravat. Wesker: "Aika kuolla, tohtori." Birkin: "Minä otan haltuun tutkimuksesi." (nauraa)

Marcuksen ruumis heitetään altaaseen ja hän vajoaa, vesi muuttuu punaiseksi hänen verestään. Marcus: (heikosti) "Wesker... Birkin..." Iilimato ryömii lattiaa pitkin Marcuksen ruumiiseen. Luotien aiheuttamat haavat paranevat.

Marcus: "Kuitenkin jotain ihmeellistä tapahtui... Kuningattaren sisällä olevalta T-virukselta kesti vuosia luoda uusi elämäni." (Kuva palaa Marcukseen joka on palannut nuorempaan muotoonsa.) Marcus: "Minä elän. Nyt saan kostoni Umbrellaa vastaan, ja maailma palaa vihani helvettinä!" (nauraa)

(Billy heiluttaa nyrkkiään miehelle.) Billy: "Maksat siitä mitä olet tehnyt!" Marcus: "Sehän nähdään kuka meistä kuolee!" (nauraa)

Yhtäkkiä mies oksentaa limaa. Hän vaikuttaa järkyttyneeltä kun iilimatoja ryöppyää hänen suustaan. Miehen ruumis muuttuu isoksi iilimatomaiseksi olioksi. Peto karjuu... ja hyppää Billyn ja Rebeccan eteen...

Yhteenvetona....

Mies viitassa on henkiin herännyt Dr. Marcus joka haluaa kostaa Umbrellalle päästämällä T-Viruksen vapaaksi.

"Progenitor" on ensimmäinen virus jonka Dr. Marcus loi. Kolme kuukautta myöhemmin Spencer perusti Umbrellan, ja Marcusta pyydettiin mukaan jotta hän voisi jatkaa tutkimuksiaan Progenitorilla.

Noin puolitoista vuotta sen jälkeen kun Marcus löysi Progenitorin, hän yhdisti sen iilimadon DNA:n kanssa ja loi T-Viruksen, joka tunnetaan myös Tyrant-Viruksena.

Dr Marcus kuoli kun Albert ja William teloituttivat hänet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti