Läpipeluuohje

Resident Evil Zeron läpipeluuohje

Alkuvideon jälkeen pelaat Rebeccana. Mene Rebeccan vasemmalla puolella olevasta ovesta. Katso video ja ammu zombit jos haluat, tielläsi oleva zombi kuolee aina kahdesta kudista. Mene seuraavasta ovesta. Mene eteenpäin ja ensimmäisestä ovesta jonka näet. Huoneessa on ensiapusuihke (first aid spray) ja ammuksia. Lähde huoneesta. Mene seuraavasta ovesta.

Huoneessa on parantava kasvi (green herb) ja ammuksia. Kirjoituskoneen vieressä on värinauhoja (ink ribbon). Voit tallentaa jos haluat. Lähde huoneesta. Mene eteenpäin. Huoneen päässä on ruumis jossa on train key. Näet videon jossa kohtaat Billy Coen in ja Edward Deweyn. Kaksi verikoiraa ryntää vaunuun. Tapa ne ja ota Edwardin ruumiista ammuksia. Tutki (examine) avainta jonka juuri sait niin se muuttuu dining keyksi. Mene avaimen kanssa takaisin ensimmäiseen vaunuun josta tulit junaan.

Katso video. Mene ovesta toisessa päässä ja avaa se saamallasi avaimella. Heitä avaimella vesilintua. Videon jälkeen mene ylös portaita. Mene eteenpäin, pois portaiden luota. Katso video. Kohtaat nyt ensimmäisen kerran iilimatozombien. Älä tuhlaa ammuksiasi siihen vaan juokse takaisin portaisiin. Katso video. Voit pelata nyt myös Billyllä. Mutta pysy nyt kuitenkin Rebeccana. Juokse huoneen päähän ja mene Rebccana YKSIN ylös tikapuita.

Mene junan katon toiseen päähän ja tutki johtoja. Yhdistä johdot. Tiput reiästä alas. Tutki huonetta jossa olet. Olet loukussa tässä huoneessa. Ota huoneessa olevat tavarat, ammukset ja train key. Tutki avainta niin siitä tulee conductor's key. Laita avain hissiin green herbin vasemmalla puolella. Lähetä hissi matkaan. Ala pelata Billyllä. Juokse portaat alas.

Mene automaattisesti avautuvasta ovesta portaiden luona keittiöön ja mene kulman ympäri hissille. Tutki hissi ja ota conductor's key. Voit Rebeccana lähettää muitakin tavaroita Billylle, kuten green herbin ja ammuksia. Juokse sitten Billynä sinne missä Edwardin ruumis on. Mene käytävässä olevasta lukitusta ovesta, avaa se conductor's keyllä. Tutki kaappi niin saat briefcasen.)Voit mennä ulos ovesta ja jättää briefcasen käytävän päässä olevan oven eteen, tulet tarvitsemaan briefcasea tämän oven avaamiseen.) Käännä sitten punaista välkkyvää valoa, niin tikapuut ilmestyvät. Mene ylös tikapuita. Mene eteenpäin niin näet videon. Videon jälkeen mene eteenpäin ja ovesta. Mene eteenpäin ja ota ice pick lähellä olevasta kärrystä. Mene sitten seuraavasta ovesta.

Ota hunting gun. Ase on aika paska koska siihen mahtuu vain kaksi ammusta kerralla. Ota myös shotgunin ammuksia. Palaa sitten junan baariin. (Jos sinun täytyy jättää tavaroita, tee niin, mutta pidä aseet mukanasi). Eka pomo, skorpioni... Ammu hunting gunilla. Kun ammukset loppuvat, jatka pistoolilla. Ölli käy kimppuusi kun olet lähellä sitä, joten pysyttele matkan päässä. Älä ammu kun skorpioni suojaa itseään saksillaan.

Palaa keittiöön tavarahissin luokse. Varmista että sinulla ice pick (ja briefcase, jos et jättänyt sitä lukitun oven eteen) mukanasi. Voit jättää hunting gunin nyt. Matkalla takaisin baarissa on panel opener , ota se. Mene hissille ja lähetä ice pick Rebeccalle. Vaihda sitten takaisin Rebeccaan. Etsi ice pick hissistä. Käytä ice pickiä oveen niin pääset viimein pois huoneesta. Ota tavaroita jos haluat ja liity Billyn seuraan.

Paina START:ia niin Billy huomaa sinut. Mene sitten lattiapaneelin luokse. Vaihda Billyyn. Billynä käytä panel openeria avataksesi lattiapaneelin. Ryömi. Tapa koirat. Ota gas tank (ei pakko) ja gold ring huoneen päästä. Yhdistä (combine) gold ring ja briefcase (voit tehdä tämän myöhemmin jos briefcase ei ole nyt mukanansi). Mene ovesta junan ulkopuolelle. Paina välkkyvää nappia ja ottamatta askeltakaan vaihda Rebeccaan. Rebeccana ota hookshot. Mene sitten junan toista päätä kohti. Yhden oven oikealle puolella, kun katsot ikkunasta ulos näkyy tikapuut, käytä hookshotia. Juokse lähellä olevaan reikään ja hyppää alas.

Tapa zombie, ja ota sitten ammukset ja jewelry box. Tutki jewelry boxia niin löydät silver ringin. Yhdistä se briefcase n kanssa niin löydät blue keycard in sen sisältä. Yritä nyt mennä ovesta. Videon jälkeen lähde huoneesta. Älä välitä iilimadoista ja mene alas portaita. Billy ja Rebecca tapaavat taas. Pysy Billynä. Juokse sinne missä Edwardin ruumis on. Voit myös käydä tallennushuoneessa tallentamassa. Käytä blue keycardia oveen käytävän päässä. Heitä kortti mäjelle ja mene ovesta. Katso video ja mene sitten ovesta ja käytävää pitkin ja päässä olevasta ovesta.

Valitse joko Rebecca tai Billy pysymään takana. Sinulla on nyt vain neljä minuuttia aikaa mennä junan toiseen päähän. Ota magnetic card ja ammuksia. Sitten laita Rebecca/Billy juoksemaan takaisin junan peräpäähän, sinne mistä sait hookshotin. Matkalla kohtaat Edwardin ja muita zombeja. Laita magnetic card pieneen tietokoneeseen oven vasemmalla puolella. Sitten sinun täytyy laittaa numeroita, kaksi kertaa. Tässä muutamia ratkaisuja:

81: 9,9,9,9,9,9,9,9,8,1
67: 9,9,9,9,9,5,5,5,5,2
36: 5,5,5,5,5,5,2,2,1,1

Umbrellan tutkimuskeskus

Juna rysähtää mutta kaikki tavarat jotka jätit junaan ovat täällä. Ota mitä haluat (hunting gun), varo zombeja. Voit ottaa muut tavarat myöhemmin. Mene ovesta pienessä halkeamassa. Kävele viemäriä pitkin, mene eteenpäin ja mene sitten ylös tikapuita. Katso paljastava video. Kannattaa tallentaa. Tutki sitten tutkimuskeskusta. Mene ylös portaita ja kaksoisovista. Kuvaruudun vasemmalla puolella on ammuksia. Ota ne ja jaa ne hahmojen kesken. Mene sitten vasemmalla olevasta ovesta. Juokse eteenpäin ja mene kaksoisovista.

Lähellä olevalla korokkeella on kartta. Oikealla olevalla pienellä pöydällä on microfilm A. Tietokoneiden lähellä on värinauhoja. Lähde huoneesta. Palaa huoneeseen josta löysit äsken ammuksia. Palaa pääaulaan. Mene oikealle ja mene ensimmäisestä ovesta jonka näet. Katso avoimeen kaappiin niin löydät crank handlen. Korpit lentävät huoneeseen. Lähde huoneesta. Palaa huoneeseen mistä löysit kartan ja mikrofilmin.

Mene sinne missä hissin pitäisi olla. Oikealla on paikka mihin crank handlea käytetään. Paina Startia niin Rebecca saa Billyn pysymään siinä missä on (lähellä veiviä). Siirrä Rebecca hissiin. Vaihda Billyyn. Kun Rebecca on hississä, käännä Billynä vipua.

Mene eteenpäin niin pienempi versio pomosta jota vastaan taistelit aiemmin hyökkää Rebeccan kimppuun. Käytä hunting gunia tai pistoolia sen tappamiseen. Siirry eteenpäin ja toinen hyökkää kimppuusi. Lattialla on first aid spray ja ammuksia pöydällä. Lähde sitten huoneesta ainoasta ovesta. Tässä huoneessa on korppeja ja paljon herbejä. Mene huoneessa olevasta toisesta ovesta.

Juokse eteenpäin ja mene tikapuut alas. Tässä huoneessa on laatikko jota sinun täytyy nostaa, mutta vain Billy pystyy siihen, joten sinun täytyy hommata hänet tänne myöhemmin. Mene takaisin tikapuut ylös, huoneen läpi ja alas portaita. Avaa kauempana oleva ovi ja mene siitä. Vaihda sitten Billyyn. Lähde huoneesta ja mene pääaulaan (matkan varrella on zombie). Etsi Rebecca ja vaihda häneen. Mene ovesta josta Rebecca juuri meni.

Mene sinne missä laatikko on menemällä tikapuut alas. Anna Billylle hunting gun! Vaihda Billyyn. Paina Startia niin Rebecca pysyy siinä missä on (lähellä laatikkoa). Mene sitten Billyllä tikapuut ylös. Oven lähellä on kampia, käännä toista. Laatikko lähellä Rebeccaa nousee, joten vaihda Rebeccaan. Ota esine joka säihkyy. (Pikku vinkki: Voit tappaa Rebeccan tässä kohtaa, jos irrotat Billynä otteen kammesta Rebeccan ollessa laatikon alla. Älä kokeile ellet ole juuri tallentanut ;) ) Jos Rebeccalle ei mahdu tavaroita, mene tikapuut ylös, jätä tavaroita ja ota sitten facility key. Seuraa pomo, joka kaappaa Rebeccan syleilyynsä.

Ammu örkkiä hunting gunilla, ole tarkkana tähtäyksen kanssa. Pysy poissa örkin tieltä. Jatka ampumista pistoolilla, pysy kaukana. Rebecca vapautuu. Billy saattaa olla huonossa kunnossa joten voit viedä hänet sinne missä on paljon herbejä ja parantaa hänet siellä olevilla herbeillä. Vaihda Rebeccaan. Tutki facility keytä niin se muuttuu fire key ksi. Mene alas portaita, ja ensimmäisestä ovesta vasemmalla.

Ammu kovakuoriaiset hunting gunilla (tai vaihda Billyyn jos hänellä on se). Ota sitten hahmolla jolla ei ole hunting gunia, grenade launcher. Huoneessa on myös ammuksia shotguniin (ja Flame Rounds, anna ne sille jolla on grenade launcher) ja white statue. Lähde huoneesta sitä kautta mistä tulit.

Mene ovesta pääaulaan. Mene kaksoisovien edessä olevan patsaan luokse. Jätä white statue patsaan eteen. Mene ovesta. Mene ovesta vasemmalla niin tulet käytävään. Punainen ovi käytävän päässä avautuu fire keyllä. Mene ovesta.

Juokse eteenpäin ja työnnä tielläsi olevaa pöytää eteenpäin. Työnnä se sitten vasemmalle takan eteen. Käännä sitten punaista kytkintä niin valot syttyvät. Ota välkkyvä jutska hirven päästä. Se on Iron needle. Palaa huoneeseen missä pienempi versio pomohirviöstä hyökkäsi kimppuusi; mene siis läpi alueen jossa taistelit äsken pomoa vastaan, kuten myös suihkulähdehuoneen läpi.

Mene kellon luokse joka on lähellä hissiä ja käytä Iron needleä. On pulman aika... Aika jonka laitat kelloon on aika jonka näit edellisessä tiedostossa (Notice to all staff). Laita tiedostossa oleva koodi. (klo 8.15) Kaksi ovea avautuu. Palaa pääaulaan. Mene ovesta jonka kello avasi.

Ammu kaikki zombiet ja ota green herb ja microfilm B. Täällä on myös ammuksia shotguniin. Lähde huoneesta. Mene ensimmäiseen kerrokseen ja ovelle vasemmalla puolella.Täällä saattaa olla iilimatozombie, joten juokse käytävän läpi ja mene toisesta ovesta jonka kello avasi. Mene sisään.

Toivottavasti sinulla on mukanasi microfilmit A ja B. Laita ne projektoriin. Saat Mo diskin. Pöydällä on ammuksia. Palaa huoneeseen mihin tulit heti pääaulan jälkeen.

Juokse korokkeelle ja käytä Mo disk. Koodi seuraavaan juttuun on 47 tai 0A. Sinun täytyy painaa näppäimistöä ja pöytiä 4 ja 7. Katso äsken saamaasi kuvaa niin näet pöytien numerot. Laita Billy menemään toiselle pöydälle sillä aikaa kun Rebecca pysyy toisen luona, niin että voit laittaa koodit yhtäaikaa. Kaikki ovet jotka on blokattu miekoilla avautuvat. Palaa huoneeseen missä on iso häkki. Tallenna jos haluat.

Mene portaat ylös ja ovesta jonka tietokone avasi (jonka edessä oli miekkoja). Varmista että Rebeccalla on Grenade launcher ja Billyllä Hunting gun jotta molemmilla on hyvä ase. Varmista myös että molemmilla on yksi parannusväline.

Ota ammukset. Palaa sitten pääaulaan. Mene kaksoisovista huoneen oikealla puolella. Olet ruokasalissa. Tapa kaikki zombit tässä huoneessa, ja etsi sitten punainen ovi. Avaa se Fire keyllä. Hankkiudu eroon fire keystä ja mene ovesta. Olet keittiössä. Etsi keittiön tiskiltä Lighter fluid. Anna se Billylle ja yhdistä se Lighterin kanssa. Palaa ruokasaliin.

Palaa taas huoneseen mihin tulit ensiksi heti pääaulan jälkeen. Mene pitkään käytävään. Mene kaksoisovista. Mene lukitulle ovelle ja käytä Lighteria sytyttääksesi kynttilän oven vasemmalla puolella. Mene sitten ovesta.

Ammu kirjastossa olevat zombit. Juokse sitten ja kiipeä oikealla olevalle reunukselle pienen käytävän päässä päästäksesi pidemmälle kirjastoon. Näet hyllystön jota voit työntää. Työnnä sitä Billynä. Saat Book of the goodin. Tutki sitä (käännä sitä niin että sivut näkyvät) ja avaa se niin saat Angel wings in. Palaa ruokasaliin. Käänny ja mene vasemmalla olevasta ovesta.

Mene ovesta oikealla. Tapa zombit ja ota Black angel. Täällä on myös Shotgun joten jätä Hunting gun ja ota Shotgun. Mene sitten tikapuut ylös. Tapa kaikki lähestyvät zombit. Täällä on herbejä, käytä niitä jos tarviit. Juokse eteenpäin ja avaa lähellä oleva lukittu ovi. Olet taas tutussa huoneessa. Lähellä on ovia jotka tietokone avasi. Palaa kuitenkin pääaulaan.

Juokse sinne minne laitoit White statuen. Ota se ja yhdistä se Angel wingsin kanssa. Jätä Black statue patsaan eteen. Palaa taas-jälleen-kerran huoneseen mihin tulit ensiksi pääaulan jälkeen. Mene ovesta jonka edessä oli miekkoja. Mene ja tapa zombit ja mene vasemmalle ja mene kaksoisovista.

Ota ammukset ja anna ne Rebeccalle että hän voi laittaa ne Grenade launcheriinsa. Nyt sinun täytyy liikuttaa kuningas (king) shakkinappulaa (katso mallia pöydällä olevasta pienestä shakkilaudasta). Näethän valkoisen kuningasnappulan (sen jonka yllä on risti). Työnnä sitä ovea kohti, ja työnnä sitä sitten oikealle, työnnä sitä sitten takaisin niin että se koskettaa valkoista nappulaa joka oli sen oikealla puolella. Pieni shakkilauta liukuu paljastaen The book of evilin ja Marcus' Diaryn. Palaa pääaulaan.

Tutki Book of eviliä niinkuin tutkit Book of goodia ja saat Black wingin. Ota Black angel ja yhdistä se Black wingin kanssa. Sinulla on nyt Statue of evil. Käytä sitä isoon patsaaseen ja iso maalaus Marcuksesta liukuu alas ja paljastaa käytävän. Mene käytävää pitkin. Kantsis tallentaa!!

Juokse hämiksiä karkuun ja mene käytävän päässä olevasta ovesta. Ota ammukset ja tallenna jos haluat. Mene sitten isosta ruskeasta ovesta.

Tutki ilmanvaihtokanavan aukkoa ja anna Billynä Rebeccalle apua niin Rebecca pääsee uuteen huoneeseen. Tutki punaista kytkintä. Ratkaise pulma. Jos sinun täytyy päästä lukemaan 70, laita UP, UP, DOWN, UP, UP. Katso video. Rebecca tarvii apua. Varo apinoita! Juokse pois kellarista, nouse portaat ylös takaisin pääaulaan. Mene pääaulan ensimmäisen kerroksen kaksoisovista ruokasaliin ja mene ruokasalissa vasemmalla olevasta ovesta, zombi nousee ylös mutta älä välitä siitä. Olet kapeassa käytävässä.

Mene portaat alas ja vasemmalle ja ovesta. Juokse huoneen läpi apinoita väistellen ja mene käytävässä viimeisenä olevasta ovesta. Billy pelastaa Rebeccan, mutta Billy saattaa olla huonossa kunnossa apinoiden takia, joten vaihda Rebeccaan ja ota käyttöön Grenade launcher. Ota värinauhat ja tallenna. On parasta jättää Billy tänne ja etsiä parannusvälineitä jotta voit parantaa Billyn; tule sitten takaisin ja lähde Billyn kanssa huoneesta.

Nyt sinun täytyy käyttää Billyn Lighteria. Juokse huoneen keskelle missä eläinpatsaat ovat (ammu kaikki apinat Rebeccan Grenade launcherilla). Sytytä ne tässä järjestyksessä:

hirvi, susi, hevonen, tiikeri, käärme, kotka

Lähellä oleva portti nousee, mene siitä. Mene ensimmäisestä ovesta oikealla. Juokse takan luokse ja ota Unity tablet. Lähde sitten huoneesta. Juokse käytävää pitkin ja mene päässä olevasta ovesta. Ammu lähistöllä olevat zombit. Ota sitten värinauhat. Huoneessa on myös herbejä. Lähde huoneesta.

Palaa huoneen pääosaan ja mene ovesta josta et ole vielä mennyt. Juokse portaat alas ja mene ensimmäisenä oikealla olevasta ovesta, varo hämiksiä. Ota Locker key. Täällä on myös First aid spray. Lähde huoneesta. Juokse ovesta kaksoisovien jälkeen. Vaihda Rebeccaan.

Juokse portaat ylös ja ota ammuksia handguniin. Kontrollipaneelin oikealla puolella on lukittu lokero, käytä Locker keytä siihen ja ota Duralumin Case. Tutki sitä niin saat numeron. Käytä numeroa (385) avataksesi casen. Saat osia handguniin, yhdistä (combine) se Billyn Handgunin kanssa. Nyt sinulla on paranneltu handgun. Täällä on myös ammuksia shotguniin ja magnumiin. Tutki nyt kontrollipaneelia ja paina vasenta nappia. Jätä sitten Rebecca tähän, ja juokse Billynä portaat alas ohi alempien porttien. Jos haluat happoammuksia, ota ne.

Rebeccana paina keskimmäistä nappia. Vaihda sitten Billyyn ja siirrä hänet ohi alennetun portin (tee näin joka kerta). Sitten keskimmäistä nappia. Sitten oikeanpuolista nappia, sitten keskimmäistä nappia. Vaihda sitten Billyyn.

Nyt sinun pitäisi olla liikkunut tarpeeksi ollaksesi punaisen kytkimen luona. Paina sitä, ja hunterit hyökkäävät kimppuusi, tapa ne. Juokse sinne missä jokin tavara kiiltää niin saat Facility keyn. Tutki avainta niin se muuttuu Water keyksi. Kaikki ovet ovat nyt avoinna, ja sinulla on water key, joten voit palata tutkimuslaitoksen pääaulaan ja avata joitan vesiovia. Joten palaa pääaulaan Billyn kanssa.

[Voit halutessasi viedä jo tässä vaiheessa yhden tabletin paikalleen: Mene teleskooppihuoneeseen (pääaulan toisen kerroksen ensimmäinen ovi oikealla). Se on sen huoneen jälkeen missä Billy tappeli toisen pomon kanssa (joka otti Rebeccan syliinsä). Juokse huoneen ympäri ja mene tikapuut alas alueelle missä teleskoopissa on nurkkauksia. Laita Unity tablet reikäänsä ja palaa huoneeseen missä on iso laatikko.] Palaa huoneeseen mistä löysit Grenade launcherin (kun menet portaat alas isossa huoneessa missä on tai oli ääntä pitäviä hyönteisiä, se on ensimmäinen ovi). Juokse siniselle ovelle ja avaa se Water keyllä ja heitä sitten avain pois. Mene ovesta.

Kun näet super-zombien ammu sitä äkkiä happoammuksilla tai muuten sen melkein tappaa jommankumman teistä. Mene ensimmäisestä ovesta oikealla. Vasemmalla on paha zombie, joten tapa se Napalm ammuksilla. Etsi Vise handle hyllyltä ja lähde sitten huoneesta.

Mene seuraavasta ovesta käytävässä. Vaihda Billyyn. Tutki pianoa ja soita sitä Billynä (EI Rebeccana). Seinä menee pois paikaltaan. Vaihda Rebeccaan. Juokse eteenpäin ja ota Battery huoneen päästä. Seinä menee taas paikalleen, mutta älä laita batteryä takaisin paikalleen vaan vaihda Billyyn. Billynä soita taas pianoa. Mene sitten Rebeccan luokse ja ota magnumin ammukset (jätä ne pääaulaan). Vaihda Rebeccaan.

Palaa käytävään missä kohtasit superzombien. Mene tässä käytävässä olevasta viimeisestä ovesta. Mene sitten oikealla olevasta ensimmäisestä ovesta. Ammu zombit ja ota hyllyltä ammuksia shotguniin. Tutki oven vasemmalla puolella oleva nurkka, käytä Vise handlea. Saat Obedience Tablet in. Lähde huoneesta.

Mene seuraavasta ovesta. Punaisessa huoneessa ota parannustavarat jos haluat. (Palaa teleskooppihuoneeseen, matkan varrella on zombeja. Laita Obedience Tablet reikään.) Mene nyt tutkimuslaitoksen pääaulaan. Juokse ulos aulan pääovista.

Pihalla juokse oikealleja laita Battery reikään saadaksesi hissin toimimaan. Kutsu hissi ja mene siihen. Kiipeä laatikon yli ja työnnä se ulos. Työnnä laatikkoa pilarin luokse jonka päällä on jotain. Billynä ota Discipline Tablet , Billy on pidempi kuin Rebecca. Palaa teleskooppihuoneeseen. Varmista että sinulla on Hookshot junasta, pelin alusta, sitä tarvitaan pian. Laita Discipline Tablet (ja kaikki muutkin tablet jos et laittanut niitä aiemmin) paikalleen. Katso video ja vaihda diskettiin 2.

Mene tikapuiden yläpuolella olevista kaksoisovista jotka ovat nyt auki. Seuraa uusi rakennus. Mene rakennukseen oikealta. Laita Rebecca astumaan laatalle shotgunin ammusten vieressä niin ovi rakennukseen aukeaa. Valitse sitten niin että Rebecca jää tänne ja astu Billynä rakennukseen.

Kirkossa mene kaukana oikealla olevasta ovesta. Tallenna peli ja ota Napalm Grenades (anna ne Rebeccalle myöhemmin). Ota myös ensiapusuihke. Lähde huoneesta.

Pomotaisto... Iso lepakko
Käytä shotgunia ja ammu oliota, tähtää ylöspäin. Jonkin ajan kuluttua alkaa ilmaantua myös pieniä lepakoita, jatka vaan ampumista. Jos Billyllä on Grenade launcher voit käyttää sitä mutta shotgun on parempi.

Taiston jälkeen tarvitset hookshotia. Rebeccana mene rakennukseen.

Varmista että Billy antaa Rebeccalle napalm grenadesit. Käytä hookshottia Rebeccan auttamiseksi katolle. Rebeccana mene tikapuut alas. Paina lähistöllä olevaa kytkintä ja avaa portti. Vaihda Billyyn. Billynä lähde huoneesta ja mene sitten pientä kujaa pitkin niin tapaat taas Rebeccan. Menkää sitten hissillä. Rebeccan kannattaa ottaa Herbal mix (molemmilla kannattaisi olla parannusväline).

Ota Green herb jos haluat ja mene ovesta. Vasemmalla on ensiapusuihke, ota se jos haluat. Ota pöydällä oleva paperi. Katsele kunnes näet reiän katossa, hookshotia tarvitaan taas. Vaihda Rebeccaan. Rebeccana käytä hookshottia. Jätä hookshot ja ota käyttöön grenade launcher. Näet iilimatozombien, ammu se. Zombin takana on kaappi, ota sieltä kotelo ja avaa se niin saat Leech capsulen. Mene sitten ainoasta toisesta ovesta.

Käänny ovesta vasemmalle. Mene toisesta avoimesta ovesta jonka näet, käytävän päässä. Juokse eteenpäin ja ota paperi pöydältä. Se on tärkeä. Ota shotgunin ammukset ja mene tässä huoneessa olevista kaksoisovista. Tapa kaikki täällä olevat zombit ja lähetä sitten shotgunin ammukset alas hissillä (niin kuin junassa) huoneeseen missä Billy on. Palaa sitten käytävään labrojen välissä.

Lähellä kohtaa mistä tulit tähän huoneeseen ensimmäisen kerran on kytkin, paina sitä. Järkyttävä olio ilmaantuu alla olevaan kerrokseen joten vaihdapa Billyyn. Billynä mene edelliseen huoneeseen. Yhtäkkiä tämä käytävä ei ole niin pieni. Mene ovelle ja ammu uutta zombia shotgunin ammuksilla jotka Rebecca juuri lähetti sinulle, ja käytä sitten handgunia. Vaihda sitten Rebeccaan.

Rebeccana palaa huoneeseen missä on hissi. Etsi vihreä kanisteri ja ota green chemicalia. Mene sitten labra kakkoseen. Etsi punainen kanisteri keltaisen alueen läheltä ja täytä red chemical, kuten green chemical aiemmin. Yritä sitten avata iilimatoputki. Yhdistä (combine) leech tube stripping agentin kanssa niin saat bl. leech charmin. Lähetä se hissillä alas Billylle ja vaihda sitten Billyyn.

Billynä palaa huoneeseen mihin Rebecca aikaisemmin lähetti sinulle hissillä ammuksia. Ota bl. leech charm. Palaa sitten pieneen käytävään. Mene paljastuneelle alueelle. Laita bl. leech charm lukittuun oven ja mene ovesta. Etsi välkkyvä jutska, se on input reg. coil ja ota myös valokuva. Katso video ja mene ovesta. Tapa molemmat zombit ja mene sitten patsaan luo ottamaan gr. leech charm. Palaa sitten huoneeseen mistä äsken hait bl. leech charmin.

Lähetä gr. leech charm Rebeccalle ja vaihda Rebeccaan. Rebeccana ota gr. leech charm ja käytä sitä lukittuun oveen. Mene ovesta. Ota handgunin ammukset ja tapa zombit. Sisempänä huoneessa on kaksi laatikkoa ammuksia (lähetä ammuksia Billylle jos hänen ammuksensa ovat vähissä). Punainen tavara on sterilizing agent. Nyt voit selvittää kaasupulman lähellä paikkaa mistä löysit red chemicalin, joten palaa kakkoslabraan.

Käytä sterilizing agentia huoneen etuosassa olevaan konsoliin, ja mene sitten sisään. Zombie herää joten nukuta se uudelleen. Ota Breeding room key. Tapa sitten ulkopuolella oleva zombie. Palaa käytävään labrojen välissä.

Voit viimein avata tällä alueella olevan lukitun oven. Joten mene ovesta avattuasi sen breeding keyllä, heitä avain pois. Ota käyttöön Grenade laucher ja ammu sinut yllättävät hunterit. Juokse huoneen päähän ottamaan Dial. Palaa kakkoslabraan. Lähetä Dial Billylle. Vaihda Billyyn. Billynä ota Dial ja palaa pieneen käytävään.

Laita Dial oveen jossa on numerolukko, laita sitten numeroksi 4863. Ovi avautuu. Katso video. Juokse sitten vasemmalla olevalla seinälle missä vipu on ja käännä sitä. Vaihda sitten Rebeccaan. Rebeccana palaa käytävään labrojen välissä. Mene käytävän puolivälissä olevasta ovesta. Mene tikapuut alas. Oikealla on Output reg. coil. Juokse huoneen ympäri kunnes näet reiän katossa. Tarvitaan taas hookshottia. Jätä kaksi paikkaa tyhjäksi (kantsii jättää reg. coilit) ja hae hookshot, sitten mene Rebeccana ylös.

Avaa ovi, tapaa taas Billy ja jätä hookshot. Palaa hakemaan reg. coilit ja palaa tänne. Mene kontrollipaneelin luokse ja laita input reg. coil ja output reg. coil siihen. Laita lähistöltä löytyvät shotgunin ammukset Billyn shotguniin. Kannattaa antaa Rebeccalle hyvät aseet ja parannusvälineet, et tule pelaamaan Billynä vähään aikaan. Tallenna peli lähellä olevalla kirjoituskoneella. Mene cable cariin. Katso video. Käytä Grenade launcheria iilimatozombieen, ja jos ammukset loppuvat juoksentele ja käytä handgunia. Voit myös juosta suoraan zombin ohi tikapuihin... Kun zombie on kuollut palaa kontrollihuoneeseen. Laita output reg. coil takaisin paikalleen ja mene takaisin cable cariin.

* !!! Tuo tänne kaikki tavarat jotka olet mahdollisesti jättänyt jonnekin !!! *

Kuolleen miehen ruumiissa on Magnum. Kantsii vaihtaa Rebeccan Grenade launcher siihen. Laita cable car liikkeelle ja lähde.

Vasemmalla on kaksi green herbiä. Mene ylös molemmat portaat ja mene ylhäällä olevasta ovesta. Mene seuraavassa huoneessa olevasta ainoasta ovesta. Tallenna jos haluat ja ota tavaroita jos haluat ja lähde sitten. Juokse ison kuopan luokse ja mene hissillä alas. Juokse sitten käytävää pitkin ja mene ovesta.

Juokse huoneen päähän ja ota Factory key. Tutki avainta niin se muuttuu Up keyksi. Palaa sitten tehtaan tallennushuoneeseen. Matkalla kaksi hunteria hyökkää kimppuusi, hoitele ne Magnumilla. Tallennushuoneessa käytä Up keytä kontrollipaneeliin. Klikkaa sitten paneelia niin pääset alas...

Birkinin labra

Juokse hissiä kohti vasemmalla niin kohtaat Enricon. Videon jälkeen katso kiiltävää esinettä. Se on Elevator key. Mene takaisin junan ohi hissille ja käytä Elevator keytä hohtavaan paneeliin. Seuraa pomo-taisto... Juokse kauaksi tyrantista ja ammu Magnumilla monta kertaa. Kun tyrantti tulee lähelle, juokse pois. Jos tyrant osuu sinuun, käytä heti parannusvälinettä, sillä osumat ovat erittäin pahoja. Kun tyrantti kaatuu, lopeta ampuminen.

Mene hissille. LEVEL 1 vie sinut takaisin alueelle missä juna törmäsi pelin alussa, joten jos et tuonut tavaroita sieltä kirkkoon silloin kun siihen oli mahdollisuus, voit tehdä niin nyt. LEVEL 2 vie Rebeccan pitkään käytävään, jossa on hunter, red herb ja green herb, ja ovi joka vie sinne minne cable car pysähtyi. LEVEL 3 on kerros missä Rebecca taisteli tyrantia vastaan, joten valitse LEVEL 4. Katso video.

Näet taas Billyn, mutta tällä kertaa sinun täytyy pelastaa hänet. Juokse sisään kaksoisovista. Juokse eteenpäin ja oikealle ja ota handgunin ammukset. Seuraa pulma, joten tutki seinää jossa on punaisia pisteitä.



Paina ympyröityjä pisteitä ratkaistaksesi pulman. Ensin vasemmalla alhaalla olevaa pistettä. Sitten ylimmäistä. Sitten ensimmäisen oikealla puolella olevaa.

Kun saat virran palaamaan, tallenna peli ja mene hissillä alas. Juokse huoneen läpi. Täällä on paljon zombeja. Ota mitä haluat ja mene sitten ovesta. Iilimatozombie lähestyy joten ammu se Magnumilla. Juokse huoneen päähän (ohi lukitun oven) ja mene ovesta. Ammu kaikki zombit. Täällä on paikan kartta ja Moltov cocktail. Mene portaat alas.

Mene ovesta huoneen päässä. Täällä on red herb ja green herb. Seuraavassa huoneessa mene sen päässä olevasta ovesta. Mene portaat alas ja ovesta. Katso video, olet taas yhdessä Billyn kanssa. Palaa huoneeseen jonne tulit äsken sen huoneen jälkeen missä herbit olivat.

Vaihda Billyyn. Billynä ota shotgunin ammukset ja herbit jos haluat. Käske sitten Rebeccan pysyä paikallaan. Mene Billynä tikapuut alas. Pulma... Tarkoituksena on tehdä laatikoista silta sille seinälle, millä ei ole tikapuita. Hopeista laatikkoa käyttämättä!! Hopea laatikko on terästä eikä siksi kellu, et voi käyttää sitä sillan tekemiseen. Hopea laatikko täytyy työntää sivummalle, pois edestä...

1. Mene hopeisen laatikon vasemmalle puolelle ja työnnä se kaikki matka oikealle. Siirrä Billy takaisin lähelle tikapuita.

2. Vaihda Rebeccaan ja käytä kontrollipaneelia ja liikuta oikealle (ROT RIGHT). Vaihda Billyyn.

3. Billynä työnnä hopeista laatikkoa takaseinälle (lähellä tikapuita).

4. Billynä työnnä laatikkoa joka on lähinnä tikapuita kunnes se koskettaa laatikkoa joka on jo vastakkaisen seinän luona. Laita Billy tikapuut ylös, vaihda sitten Rebeccaan.

5. Rebeccana käännä oikealle (RIGHT). Taas. Vaihda sitten Billyyn.

6. Billynä mene taas tikapuut alas. Työnnä viimeinen puinen laatikkoa VASTEN ristikkoa. Laita Billy lähelle tikapuita. Vaihda Rebeccaan.

7. Rebeccana liikuta ristikkoa taas oikealle (RIGHT). Vaihda Billyyn.

8. Billynä työnnä laatikko niin että se mahtuu seinälle kahden muun laatikon kanssa. Mene sitten Billynä taas tikapuut ylös, tapaa taas Rebecca ja Billynä paina FILL/DRAIN nappia kontrollipaneelissa. Laatikot muodostavat sillan. Billynä ylitä laatikkosilta ja käänny vasemmalle niin saat Handlen. Palaa sitten huoneeseen missä äskettäin kohtasit iilimatozombien.

Varo zombeja kun käytät Valvea avaamaan oven käytävän puolivälissä. Vaihda Rebeccaan. Ammu kaikki zombit tässä huoneessa. Mene sitten tikapuut ylös. Juokse eteenpäin ja ota file. Juokse sitten eteenpäin kunnes näet punaisen astian, samanlaisen kuin labrassa. Täytä astia Red chemicalilla. Täällä on myös green herbejä ja red herb. Mene takaisin tikapuut alas.

Ota käyttöön Magnum sillä aikaa kun Billy ottaa käyttöön Shitgunin. Mene tikapuista oikealle, kaikki matka, ja mene ovesta. Kaksi hunteria hyökkää, ammu ne Magnumilla, Billyn käyttäessä Shotgunia. Juokse käytävää pitkin ja mene sen päässä olevasta ovesta.

Tässä tallennushuoneesa on red herb, green herb, molotov cocktail, handgunin ammuksia, napalm grenades ja värinauhoja. Kannattaa tallentaa. Ota myös file ja mene ovesta. Juokse portaat alas. Mene huoneen päässä olevasta ovesta. Juokse käytävän läpi ja mene sen päässä olevasta ovesta. Tapa kaikki zombit ja ota Billynä shotgunin ammukset ja file. Vaihda sitten Rebeccaan ja mene hissillä alas. Ota molemmilla käytööön MAGNUM/SHOTGUN. Varmista että molemmat tulevat hissillä alas.

Juokse huoneen ympäri, ohi oven. Pomo-taisto... Juokse kauas tyrantista ja ammu sitä monta kertaa molemmilla aseilla (Billyn shotgun ja Rebeccan magnum; grenade launcher ei pure tähän petoon). Kun tyrant tulee lähelle, juokse karkuun. Jos tyrantti osuu sinuun, käytä heti parannusvälinettä. Kun olet tappanut tyrantin, juokse tikapuut ylös. Paina vihreää nappia kutsuaksesi tikapuut.

Ota Motherboard. Vie se sitten huoneeseen missä oli paljon zombeja. Jos haluat, anna Billylle Magnum ja Rebeccalle shotgun, koska Rebecca ei kohtaa enää pahoja vihollisia. Rebeccana mene oikealle ovesta josta ensimmäisen kerran tulit tähän huoneeseen. Käytä motherboardia tietokoneeseen. Paikalle tulee laatikko missä voit kuljettaa tavaroita. Mene Rebeccana sisälle laatikkoon niin pääset kontrollihuoneeseen.

Juokse eteenpäin ja käännä kytkintä. Pato pysähtyy. Mene sitten ovesta (ota happoammukset jos haluat). Seuraavassa huoneessa juokse toiselle ovelle. Sen vieressä on blue chemical. Ota se ja yhdistä se red chemicalin kanssa niin saat sulfuric acidin. Pöydällä on industrial water, yhdistä se sulfuric acidin kanssa niin saat battery fluidin. Avaa lähin ovi ja mene siitä. Mene sitten takaisin sisälle. Mene portaat alas.

Juokse eteenpäin ja mene ovesta. Vaihda Billyyn. Billynä mene takaisin alas hissillä. Tällä kertaa mene ovesta tikapuiden sijaan. Täällä on kaksi green herbiä, joita tarvitset myöhemmin. Uusi sammakkovihollinen hyökkää kimppuusi, ammu se. Varo ettei se syö sinua, silloin pelisi loppuu. Ehkä on parempi juosta karkuun... Mene ovesta tikapuiden yläpäässä.

Täällä on handgunin ammuksia ja toinen ovi. Tapa zombit ja vaihda sitten Rebeccaan. Rebeccana mene ovesta niin pääset siihen huoneeseen missä Billy on. Jos Billyllä on yhä shotgun, ota Billynä shotgunin ammukset. Jos ei, ota ne Rebeccana. Billynä mene ovesta.

Juokse kiiltävän esineen luokse ja auta Rebeccaa. Ota empty battery. Ammu molemmat örkit. Yhdistä empty battery battery fluidin kanssa niin saat hi-power batteryn. Mene portaat ylös. Mene ovesta joka on kaukana portaista.

Olet taas paikassa missä Billy ja Rebecca tapasivat. Palaa huoneeseen missä on puskutraktori. Juokse puskutraktorin oikealle puolelle ja käytä hi-power batteryä. Mene sitten Billynä laatikon päälle ja paina Rebeccana puskutraktorin hissin kontrollinappeja niin saat pelin viimeisen avaimen key cardin. Älä viivy tällä alueella liian kauan tai sammakko tulee ja syö sinut!!

Tässä vaiheessa tarvitset paljon parannusvälineitä, mutta aseista tarvitset vain custom handgunun, magnumin ja shotgunin. Heitä tavallinen handgun pois. Yritä etsiä herbejä läpi koko paikan. Varmista että Rebeccalla on shotgun ja Billyllä magnum ja custom handgun.

Mene takaisin huoneeseen missä äsken tapasit taas Billyn ja jossa oli shotgunin ammuksia. Mene lukitulle ovelle ja käytä keycardia, mene ovesta. Kantsis tallentaa jos mahollista...

Juokse käytävää pitkin ja ota magnumin ammukset. Mene ovesta. Marcusta päin... Tavoite on ampua hirviötä hyvillä aseilla haavoittumista välttäen. Käytä jompaakumpaa hahmoa ja juokse pois hirviön luota tarvittaessa. Tämä ei ole kovin vaikea pomo, sinun täytyy vain pysyä liikkeessä ja ampua. Toinen taktiikka on käyttää magnumia.

Lattialla on kaksi shaft keytä. Ota toinen Billynä ja toinen Rebeccana. Sitten käytä avaimia yhtäaikaa isoon oveen.

Viimeinen tallennushuone on täynnä ammuksia ja muita tarpeellisia tavaroita. Ota shotgunin ammukset, kuten myös 2 ensiapusuihketta ja handgunin ammukset. Varmista että Rebeccalla on paljon parannusvälineitä ja magnum, kun taas Billyllä on yksi tai kaksi, ja kaikki mahdolliset aseet. Tallenna peli. Mene hissillä ylös ja katso video.

Pomo... Ammu parhailla aseilla, ei oo kovin vaikeeta vielä.

Sitten Billyn täytyy ampua ököä Rebeccan avatessa ikkunoita joten käytä mitä tahansa asetta saadaksesi örkin pois Rebeccan luota. Kun Rebecca kääntää vipua, mene kauas hänen luotaan ja ammu örkkiä niin ettei se pääse Rebeccan lähelle. Kun Rebecca on kääntänyt kaikki 4 vipua, taisto on ohi ja peli samoin! Katso loppuvideo.

Suomentanut ja kirjoittanut: Bella

6 kommenttia:

  1. vittu mitä paskaa ei mee kaikki ihan oikeas järjestykses vitun pellet!!!

    VastaaPoista
  2. vittu paskaa ja paskaa ei taida tän kirjottaja tietää pelistä vittu yhtää mitää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teeppä itse sitten läpipeluuohje ;)

      Poista
  3. hyvät ohjeet oli kiitos.. valittajat vois itse tehdä paremmat ohjeet jos osaa.. mun mielestä ohjeet oli hyvät..

    VastaaPoista
  4. Aikamoisen virheellinen kieltämättä.

    VastaaPoista